2020年度 継続確認

Student Confirmation for 2020

• こちらの情報は、来年度用副教材分の申し込みをする為に必要となりますので、出来るだけ早くお申し込みをお済ませ下さい。
  • 再度入力に誤りがないかご確認の上、最後にSUBMITボタンを押して下さい。入力に誤りがある場合、副教材のお申し込みが正しく出来ない可能性が御座いますので、充分ご注意下さい。お忙しい中ご協力頂き誠に有難う御座います。
  • Dear Parents/Guardians,
    In order to plan for our new school year, we would like to verify the number of children who will be attending. Please fill out the form below and click SUBMIT button.
  • Please confirm child’s information before submission as we will order supplementary books based on your child’s info. Thank you for your corporation!

(例)姓が田中である場合、TANAKAと半角英数で記入。
Please fill out your child’s LAST Name.
Example : TANAKA
(例)名が花子である場合、HANAKOと半角英数で記入。
Please fill out your child’s FIRST Name.
Example : HANAKO
学生の姓を、漢字、または、ひらがな表記で記入して下さい。
For Names in Japanese Only. Please skip this field for English Names.
Example : 田中
学生の姓を、漢字、または、ひらがな表記で記入して下さい。
Example : 花子
これまでにアリゾナ学園にて使用されていたメールアドレスをご記入下さい。
Please fill out the same email address you have been using for Arizona Gakuen School.