2020年度 学生登録
(年1回のみ)

Student Confirmation for 2020 (Once a year)

• こちらは、2020年度の学費支払い管理の為のリスト登録です。2020年度からの新入生は最初に1度だけ登録して下さい。2019年度から継続して通学される生徒は、既に2020年度の継続調査時に登録完了済みです。
  • 再度入力に誤りがないかご確認の上、最後にSUBMITボタンを押して下さい。入力に誤りがある場合、副教材のお申し込みが正しく出来ない可能性が御座いますので、充分ご注意下さい。お忙しい中ご協力頂き誠に有難う御座います。
  • Dear Parents/Guardians,
    In order to manage payment, new student from 2020 need to register with our list. Please fill out the form below and click SUBMIT button.    In the case of current students before 2019, this registration has already completed.
  • Please confirm child’s information before submission as we will order supplementary books based on your child’s info. Thank you for your corporation!

(例)姓が田中である場合、TANAKAと半角英数で記入。
Please fill out your child’s LAST Name.
Example : TANAKA
(例)名が花子である場合、HANAKOと半角英数で記入。
Please fill out your child’s FIRST Name.
Example : HANAKO
学生の姓を、漢字、または、ひらがな表記で記入して下さい。
For Names in Japanese Only. Please skip this field for English Names.
Example : 田中
学生の姓を、漢字、または、ひらがな表記で記入して下さい。
Example : 花子
2020年新入学生の方は、「2020年新規学生 – 2020 New Student」を選択して下さい。
Please select 「2020年新規学生 – 2020 New Student」if your child is a new student.
これまでにアリゾナ学園にて使用されていたメールアドレスをご記入下さい。
Please fill out the same email address you have been using for Arizona Gakuen School.