2020年度2学期オンライン授業の参加確認と支払い登録

Confirmation of participation and payment registration for the 2nd semester online class of 2020

• 締め切り : 2020年7月20日 – Due – July 20th 2020
    • 対象学年 : 小学1年から中学3年までのお子様のみ – This application is for elementary 1st grade to junior high 3rd grade student only.
    • 手順:下記より申請後、Emailをお送りします。Email内の合計金額 をご確認の上、BillPayか小切手でお支払い下さい。小切手でお支払いの場合は、下記のアリゾナ学園事務所まで発送して下さい。 小切手のMEMO欄に、ご登録頂いた学生氏名をアルファベット表記でご記入下さい。PAY TOの欄には、「Arizona Gakuen School」と記入の上、Signature(ご自分のサイン)もお忘れなくご記入下さい。
    • [重要] 下記のボタンより、オンライン授業についての詳細を必ずご確認下さい。また申請される際、入力情報に漏れ・誤りが無い様ご注意ください。
    • [Important] Please read the “Online Learning Details” below. The email will be sent after submission. Please check the total amount and pay by Bill Pay or check. If you pay by check, please send it to the Arizona Gakuen School office below.
      Please enter the registered student full name in the MEMO column of the check. Please write “Arizona Gakuen School” in the “PAY TO” field, and don’t forget to add your signature. Please double check if your child’s info is correct before submission.
    • ★Arizona Gakuen School Office Address : 4635 S. Lakeshore Dr., Suite #101 Tempe, AZ 8528
    • [日本語部2の学生用] 日本語部2を受講中の学生は、事務所からEmail案内が届きますので、そちらに必要事項をご記入の上返信ください。よってこちらのフォームから登録は必要ありません。If your child are in the Japanese as a Second Language Class 2, you will receive an email from the office. Please fill in the necessary information and reply via email. Therefore, it is NOT necessary to register from this form.

11st Student
22nd Student
33rd Student
4Confirmation

学生1人目 : 1st Student

お子様がお1人のみの場合は、次のページから何も記入せず、最後に申請を押して下さい。
If you have only one child, Please keep blank from the next page and click “SUBMIT” at the end.
* 2020年度継続意思確認へご登録頂いた名前と同じ名前をご記入下さい。こちらの学生名で領収書を発行します。
(例) YAMADA HANAKO
* Please write your child’s name that you already registered before. We will send a receipt by this student name.
(Ex) YAMADA HANAKO