2020年4月4日 副教材お渡し・お支払いについて

April 4th 2020 - Pick Up Supplementary Books / How to Pay

• Date : 4/4 (Saturday)  9:00AM to 11:15AM
  • Location:アリゾナ学園事務所前駐車場 – Arizona Gakuen Tempe Office Parking
  • Address : 4635 S. Lakeshore Dr., Suite #101 Tempe, AZ 85282
  • 当日は大変混雑が予想されますので、下記の方法に従い必ず事前に副教材支払いのご登録をお願いします。登録後、合計金額が記載されたメールが届きます。その合計金額を小切手に記入しお持ち下さい。以前に1学期分の支払い登録をされた方も今回副教材代のみ単体で再登録が必要です。
  • It will be very crowded on the day so please be sure to register for Supplementary Books payment in advance by the following method. We will send you an email after submission, the TOTAL AMOUNT will be calculated in the email. Please write the total amount on the check and bring it with you. Even if you have registered for the first semester before, you still need to re-register only for the supplementary material fee this time alone.
  • 年長組の保護者へ : 本年度よりひらがな、カタカナの練習帳そして、数字の練習帳を冊子で配布致します。4/4に他の学年と同じ形でお渡しします。
  • For Kinder 5 years old (USAGI/KUMA Class) : From this year, we will distribute the practice book of Hiragana and Katakana and Math practice. It will be handed over on April 4th.

11人目 – 1st Student

学生1人目 : 1st Student

お子様がお1人のみの場合は、次のページから何も記入せず、最後に申請を押して下さい。
If you have only one child, Please keep blank from the next page and click “SUBMIT” at the end.

申請後、Eメールが届きますので、合計金額を小切手に記入し、お持ちください。
We will send you an email after submission, Please check an email and write total due on your check.
* 2020年度継続意思確認へご登録頂いた名前と同じ名前をご記入下さい。こちらの学生名で領収書を発行します。
(例) YAMADA HANAKO
* Please write your child’s name that you already registered before. We will send a receipt by this student name.
(Ex) YAMADA HANAKO
*このメールアドレスに本登録後の確認メールと、お支払い後に領収書をお送りします。メールアドレスにお間違えが無いか、ご確認をお願いします。
* We will send you a confirmation email AND a receipt when you pay.
【重要】1人目の学生用のみ選択して下さい。
【Important】Select items for your oldest child only.
こちらは事務局側で受け取り予定数を把握するのに必要です。副教材を今回受け取られない場合2学期開始時に配布します。ここにチェックを入れる場合、上記の【前期 教材費】項目は何もチェックを入れないでください。
This is necessary for the school admin team to know the expected number of receipts. If you do not receive the supplementary materials at this time, we will distribute them at the beginning of the second semester.If you check here, please do NOT check the above 【1st Half Supplementary books】 selection field.